Двете фукли стартират бизнеса си през 1996 година, когато е период на икономическа и политическа нестабилност, хипер инфлация и фалити на банки. Въпреки „идеалните” условия за започване на бизнес и благодарение на разнообразните и качествени продукти, и на първо място одобрението на нашите клиенти, успяхме не само да се задържим на пазара, но и да наложим търговската си марка като синоним на иновативност и качество в сладкарския бизнес. Към този момент каталогът ни за бутикови торти съдържа различни модели, които са разделени съответно по категории. Стандартната продукция се състои от над от 300 рецепти (торти, пай, дребни сладки и др), което ни прави уверени в задоволяването на всеки клиентски вкус.

Заведенията ни се наложиха с разнообразие на менюто си (предлагаме не само кафе и сладкарска продукция, но и внимателно подбрани алкохолни и безалкохолни коктейли,аламинути, сандвичи, салати) и начинът на предлагане.

През 2005 година стартира online магазинът ни (първият сладкарски online магазин), чрез който улесняваме клиентите си от цялата страна и чужбина. На този етап имаме над 40 000 регистрирани потребители.
През 2009 година реализирахме дългогодишната си мечта за собствена модерна производствена база. Тя е проектирана и изградена съобразно всички изисквания за производство на храни, с въведен ХАССП, който осигурява контрол върху качеството на произвежданата продукция, а това ни позволява поемането на дългосрочни ангажименти.

 

 

Google + Facebook Twitter LinkedIn

 gsm.0888720008 office@2fukli.net office@2fukli.com